Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 14/01 Nowy skin Sweetheart Annie

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ładny, nawet bardzo ładny skin do Annie.

Podoba mi się to serce na środku jej koszulki. xD

Co do zmian Tristany - bardzo dobrze. Przyda się jej to :)

Niestety moim zdaniem uszy ma troszke za duże.

Opublikowano

Czyżby skin dla Sivir miał nadejść? Bo jak spojrzymy na tą broń, wygląda jak czakram lub glewia.

Co do Annie. Zalatuje mi ten skin starą kreskówką, a mianowicie Troskliwe Misie. Tyle że Tibbers zamiast tulić, będzie chciał nas zjeść! :D

Wracając do tego splasha. Jak nic to Sivir, albo Vel'Koz Arbiter. "Orokin Sivir f**k yeah!"

Opublikowano

Ten skin ze splashartu to na 100% dla sivir. Jednak jestem ciekaw kiedy ultimate skin wyjdzie.

A tak sie przyjrzałem temu solashowi i myśle że jednocześnie coś dla nautiliusa będzie.

Opublikowano

Damn it. Serio taki nerf dragona? Nie potrzebne z ich strony. Co do skórki, jakby jakieś troskliwe misie. Nowy splash art? Ultimate Nautilius skin confrimed  :D

Opublikowano

Ten skin ze splashartu to na 100% dla sivir. Jednak jestem ciekaw kiedy ultimate skin wyjdzie.

A tak sie przyjrzałem temu solashowi i myśle że jednocześnie coś dla nautiliusa będzie.

Możliwe że dla Naulitusa też, bo wielkość postaci z tyłu + broń tej postaci wyglądają mi na Naulitusa, lub ewentualnie Trundla.

Opublikowano

Annie - mała Ashka. 

tak bardzo mi się nie podoba, czemu nie syndra z serduszkami dookoła? :3 

Opublikowano

Możliwe że dla Naulitusa też, bo wielkość postaci z tyłu + broń tej postaci wyglądają mi na Naulitusa, lub ewentualnie Trundla.

Ślepy jesteś?

Ten za sivir ma coś w kształcie kotwicy. Trundle na każdym skinie ma pałke, więc pomyśl troche zanim palniesz głupote.

Opublikowano

Nie podoba mi się w ogóle, Annie Panda i Franken jest najlepsza według mnie. Są postacie które potrzebują skinów, a nie które mają ich po 7-8...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...